Twee vriendinnen, met dezelfde ideeën...

...die er op feestjes en partijen altijd op toezien dat iedereen van lekker eten en drinken wordt voorzien. Dit willen wij nu uitbreiden naar feesten en partijen waarbij wij de gehele verzorging en aankleding op ons nemen, zodat het u aan niets ontbreekt.


 

Natascha

Wie ben ik? Ik ben getrouwd en heb 2 leuke pubers die van mijn man zijn. Samen houden wij van verre reizen maken. Er staan nog vele mooie landen op onze Bucketlist. We hebben een vrolijke West Highland White Terriër genaamd Mazzel, zij is mijn maatje en we zijn bijna altijd samen. Mijn hobby’s zijn koken, gezellig samenzijn met vrienden en familie, zwemmen, joggen met de hond en ben heel erg creatief. Ik ben vrolijk van aard, erg enthousiast en hou van uitdagingen. Voor feestjes en gezelligheid ben ik altijd te porren.

Tamara

Wie ben ik? Ik ben iemand die altijd wel in is voor een feestje. Mijn gezinssamenstelling bestaat uit; mijn man, die ook altijd in de Horeca werkzaam is en samen hebben wij 2 studerende zonen die naast het studeren van het uitgaansleven genieten. Waar ik veel tijd in steek zijn onze twee Duitse Herdershonden waar ik mee train in de africhting en uiteraard ook flink mee wandel. Samen met mijn man hebben we veel ervaring in het verzorgen van diverse caterings. Verder ben ik iemand die enthousiast is, hou van zon/zee/strand vakanties, gezellig samenzijn met vrienden, kortom een levensgenieter!