Wie zijn wij | Feestje on the Way
Twee vriendinnen, met dezelfde ideeën...
 

Wij zijn Tamara & Natascha van Feestje on the Way.

Wij zijn twee vriendinnen die elkaar al jaren lang kennen en door toeval zijn wij op het idee gekomen om samen iets te bedenken om feesten en partijen nog gezelliger te maken. Hierbij hebben wij gedacht aan de aankleding en het decoreren van themafeesten en op deze manier is Feestje on the Way ontstaan. Gezien dit soort feesten steeds meer overwaaien vanuit Amerika, dan moet je denken aan Sweet Sixteen, Halloween, Babyshowers enz, leek het ons een leuk idee om daar iets meer van te maken. Voor allerlei feesten en bedrijfsfeesten kunnen wij in elk gewenst thema zorg dragen voor de aankleding, decoratie, maar ook het verzorgen van de catering.

Als vriendinnen hebben we wel veel gemeen, houden van koken en lekker eten, reizen graag naar verre zonnige oorden. We zijn allebei honden liefhebbers, alhoewel onze 2 honden niet echt vriendjes zijn, maar daar wordt nog aan gewerkt. Uiteraard zijn we ook altijd te porren voor feestjes en gezellig samen zijn met vrienden en familie. Kortom; wij zijn wel echte levensgenieters.

Natascha is mijn creatieve brein en ik Tamara doe veel al de uitvoering en zo maken we er samen met veel enthousiasme iets moois van. Want Feestje on the Way is the new Way to party!